• Danske Malermestre logo
  • Københavns Malerlaug logo

Ønsker du et tilbud på en opgave eller har du eventuelle spørgsmål?

Så kontakt os i dag

Kontakt os her

Maling af vinduer

Maling af vinduer og trapper i Herlev og omegn

Hvis du skal have udført maling af vinduer eller trapper i Herlev, Ballerup eller Brønshøj, så kontakt Malerfirmaet Tom Hansen. Vi udfører enhver form for vinduesmaling for både privatpersoner og for virksomheder.

Virksomheder, ejendomme og institutioner kan desuden få en serviceaftale med os, således vi varetager den løbende vedligeholdelse og maling af vinduer, trapper og andre malede flader indendørs og udendørs.

Løbende vedligeholdelse af blandt andet vinduer nedsætter risikoen for skader, ligesom det hindrer vinduerne i at blive slidte og gamle at se på.Udover maling af vinduer og andre flader, kan vi fjerne løs maling, renovere, grunde og efterbehandle. Vi tilbyder alle former for arbejde med maling, efterbehandling, vedligeholdelse, håndværkerrengøring samt rådgivning af farver og vinduesmaling.

​Vi har kun faglærte medarbejdere til at udføre maling af vinduer

​Al maling af vinduer udføres af faglærte og kompetente malersvende, hvor flere har modtaget medaljer og udmærkelser under deres uddannelse som malere.

Og vi er altid opmærksomme på at levere et elegant og holdbart håndværk; og gennem hele forløbet er vi i dialog med kunden, fra start til slut, således vi kun efterlader glade og tilfredse kunder.

​Vi har været kendt for et godt og solidt håndværk i snart 20 år

Vi har været kendt for vores gode malerarbejde siden 1997, og det ønsker vi fortsat at være, men for at sikre tryghed for dig som kunde, er vi medlem af brancheforeningen Danske Malermestres Garantiordning.

​Du kan derfor være tryg ved at lade os udføre maling af vinduer, trapper og lignende, og du kan være sikker på at modtage et flot håndværk og det aftalte resultat.

​​Du kan få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer, døre eller andet på din ejendom ved telefonisk henvendelse på enten telefon 44 94 90 87 eller mobil 20 31 70 87.

​Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail malerfirmaet@tomhansen.dk.​

Få et gratis

og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et tilbud på din opgave.

Malerfirmaet Tom Hansen

Herlev Bygade 78A, 2730 Herlev
44 94 90 87
20 31 70 87
malerfirmaet@tomhansen.dk
CVR: 20025085

Din garanti og sikkerhed

Malerfirmaet Tom Hansen har mere end 20 års erfaring og er medlem af Danske malermestre og Københavns malerlaug hvilket sikrer dig høj kvalitet, solidt håndværk og gode priser.

  • Danske Malermestre logo
  • Københavns Malerlaug logo