Maling af døre

Maling af døre udføres af kompetente malersvende

Malerfirmaet Tom Hansen udfører maling af døre og alle slags behandlinger af døre, herunder efterbehandling og renovering. Desuden fjerner vi løs maling. Det er i det hele taget en god ide at vedligeholde dine døre og andre træværker, inden der sker skader i træet. Vi maler for både private og erhverv; og det er muligt for virksomheder og ejendomme at få en serviceaftale, så der udføres løbende vedligeholdelse. Derved kan du spare penge på sigt.

​Få maling af døre af firma med mere end 25 års erfaring

​Vi har eksisteret siden 1997 og er kendt for vores gode malerarbejde, herunder maling af gamle døre i Herlev, Ballerup, Brønshøj og mange andre steder på Sjælland. Vi har kun faglærte malersvende, herunder både kvindelige og mandlige malere. Tre af vore svende er ligefrem medaljemalere, eftersom de fik udmærkelser i forbindelse med deres uddannelser. Kompetente medarbejdere, solidt malerhåndværk og tæt samarbejde med kunderne er nøgleord for Malerfirmaet Tom Hansen.​​

Vi er altid åbne over for en dialog med kunderne, ligesom vi altid sikrer god rådgivning og bred vejledning omkring maling af døre og andre træværker, når der skal vælges farver, produkter og malemetoder.

​Vi er med hele vejen fra start til slut, lige fra det indledende valg af farver og produkter, hen over maling af døre og andet til den afsluttende rengøring og den sidste samtale.​

​​Kunden er altid i centrum, men garantiordningen er din ekstra sikkerhed

​Du er som kunde altid i centrum, men som en ekstra sikkerhed for dig er vi tilsluttet brancheforeningen Danske Malermestres Garantiordning, så du trygt kan overlade maling af døre, vinduer, lister og alt andet malerarbejde til os.

​Ring eller skriv for at få et uforpligtende tilbud på maling af døre, vinduer, lister eller andet malerarbejde på telefon 44 94 90 87, mobil 20 31 70 87 eller e-mail malerfirmaet@tomhansen.dk.