Maling af vinduer

Maling af vinduer og trapper i Herlev og omegn

Hvis du skal have udført maling af vinduer eller trapper i Herlev, Ballerup eller Brønshøj, så kontakt Malerfirmaet Tom Hansen. Vi udfører enhver form for vinduesmaling for både privatpersoner og for virksomheder.

Virksomheder, ejendomme og institutioner kan desuden få en serviceaftale med os, således vi varetager den løbende vedligeholdelse og maling af vinduer, trapper og andre malede flader indendørs og udendørs.

Løbende vedligeholdelse af blandt andet vinduer nedsætter risikoen for skader, ligesom det hindrer vinduerne i at blive slidte og gamle at se på.Udover maling af vinduer og andre flader, kan vi fjerne løs maling, renovere, grunde og efterbehandle. Vi tilbyder alle former for arbejde med maling, efterbehandling, vedligeholdelse, håndværkerrengøring samt rådgivning af farver og vinduesmaling.

​Vi har kun faglærte medarbejdere til at udføre maling af vinduer

​Al maling af vinduer udføres af faglærte og kompetente malersvende, hvor flere har modtaget medaljer og udmærkelser under deres uddannelse som malere.

Og vi er altid opmærksomme på at levere et elegant og holdbart håndværk; og gennem hele forløbet er vi i dialog med kunden, fra start til slut, således vi kun efterlader glade og tilfredse kunder.

​Vi har været kendt for et godt og solidt håndværk i snart 25 år

Vi har været kendt for vores gode malerarbejde siden 1997, og det ønsker vi fortsat at være, men for at sikre tryghed for dig som kunde, er vi medlem af brancheforeningen Danske Malermestres Garantiordning.

​Du kan derfor være tryg ved at lade os udføre maling af vinduer, trapper og lignende, og du kan være sikker på at modtage et flot håndværk og det aftalte resultat.

​​Du kan få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer, døre eller andet på din ejendom ved telefonisk henvendelse på enten telefon 44 94 90 87 eller mobil 20 31 70 87.

​Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail malerfirmaet@tomhansen.dk.​